Штампа

Такмичење рецитатора Моравичког округа Песниче народа мог

Posted in Такмичења

Окружно такмичење у рецитовању одржано је 06. априла 2013. године у Норвешкој кући у Горњем Милановцу. На такмичењу су учествовали ученици основних и средњих школа из Горњег Милановца, Лучана, Ивањице и Чачка који су изабрани на општинским такмичењима. Такмичари су били подељени у три узрасне групе (прва: ученици од првог до четвртог разреда, друга: ученици од петог до осмог разреда и трећа: ученици средњих школа).

У другој узрасној групи такмичио се Стефан Вуковић, ученик осмог разреда ОШ ''Степа Степановић'', говорећи стихове песме Рабиндраната Тагореа из збирке Градинар. Својим сигурним, убедљивим и јединственим наступом од четворочланог жирија добио је Похвалу.

          Извештај сачинила: наставник српског језика и књижевности Марија Марковић

Штампа

Окружно такмичењe из српског језика и језичке културе

Posted in Такмичења

Окружно такмичење из српског језика и језичке културе одржано је 13. 4. 2013. године у ОШ ''Вук Караџић'' у Чачку са почетком у 10, 00. На ово такмичење се пласирала Наталија Радовановић, ученица осмог разреда. Наталија је имала 16 бодова и освојила друго место на такмичењу. Иако је била прва на листи за пролаз на републички ниво такмичења било је потребно 18 бодова. Ово је велики успех. Честитамо Наталији!

 

Извештај сачинила: наставник српског језика Марија Марковић